Datum Rođenja
mjesec dan godina
Današnji datum ili datum za izračun bioritma
mjesec dan godina
Prikaz
Klikni za izračun max i min vrijednost bioritma
 

Biorhythm chart - calculator Rene Magritte birthday Biorhythm

www.biorhythm-calculator.net

Share |

Bioritam


Teorija bioritma polazi od toga da od svog rođenja čovjek, točnije njegove emocionalne, fizičke i intelektualne sposobnosti prolaze kroz povoljne, nepovoljne i kritične trenutke. To ćete najlakše primijetiti jer ima dana kada se sigurno osjećate dobro bez ikakvog vidnog razloga ili suprotno, kada vam ništa ne polazi od ruke. Koncept bioritma polazi od tih iskustava.

Za izračun odaberite datum rođenja i ciljani datum (po defaultu današnji dan) te pritisnite Prikaži graf.

ads

Intelektualni bioritam
- označava kreativne sposobnosti, koncentraciju u sl. Jedan ciklus intelektualnog bioritma traje 33 dana, a kritični dani su 1. i 17. Povoljno razdoblje je od 2. do 16. dana, a nepovoljno od 18. do 33.

Emocionalni bioritam - označava naše osjećaje i raspoloženja. Jedan ciklus emocionalnog bioritma traje 28 dana. Kritični dani su 1. i 15. Povoljno razdoblje je je od 2. do 14. dana, a nepovoljno od 16. do 28.

Fizički bioritam - predstavlja fizičke karakteristike organizma poput zdravlja, snage i izdržljivosti. Jedan ciklus fizičkog bioritma traje 23 dana, a kritični dani su 1. i 12. Povoljan period je od 2. do 11. dana, a nepovoljan od 13. do 23.


Ukoliko se Vaš BIORITAM (emocionalni, intelektualni ili fizički) nalazi ispod osi - to je pokazatelj da se nalazite u negativnoj fazi - budite oprezni i izbjegavajte različita psihofizička opterećenja i odgodite važne odluke.

Vrlo bitne su TOČKE PRESIJEKA - kada se krivulje sijeku iznad (pozitivno) ili ispod (negativno) osi. Presijek sve tri krivulje ima najjače značenje i obično najavljuje neki izraziti događaj ili fazu (pozitivnu ili negativnu) u kojoj se nalazite.